Despre mine

    Pe blogul meu veți găsi orice altceva în afară de sentințe și verdicte, ci mai degrabă ceea ce cred eu în mod AUTENTIC, subiectiv poate, puțin îndrăzneț pentru unii și mai ales fără tendințe de a menaja pe nimeni, nici chiar pe mine.

  M-am desăvârșit ca adult în jurul vârstei de 30 de ani și tot atunci au venit înțelepciunea și acceptarea bucuriilor/tristeților vieții independent de voința mea sau a celorlalți sau de vremurile tulburi pe care le parcurgem. Abia de curând am început să aflu cine sunt, ce imi place cel mai mult să fac, la ce ma pricep și bineînțeles ce voi face de acum înainte. Din păcate în școli nu există un specialist/curs de îndrumare personală și profesională. Convențiile sociale de genul urmezi o facultate, te angajezi, iți cumperi o casă ne sunt familiare și știm cu toții că puțini sunt cei ce analizează ce-și dorește tânărul în raport cu abilitățile sale pentru fi capabil să aleagă o meserie. Bun, după ce termini facultatea, te angajezi, iți cumperi o casă și cum te-ai gândit să-ți gestionezi veniturile? Cum faci alegerile potrivite? Cum semnezi un contract cu o bancă fară să ai un minimum de cultură financiară?
     In cazul meu pragul de 30 ani a venit odată cu nevoia de a-mi conștientiza fericirea personală, de a căuta echilibrul interior, independent de statutul de soție, fiică și nevoia de a-mi lua viața în propriile mâini prin conturarea unui traseu pentru următorii 10 ani. Fie vorba între noi, trăiesc această viață, așa că ar fi bine să mă preocup să-mi și placă! :)

     Viitorul va fi o aventură frumoasă, cu multă muncă, momente grele dar și frumoase însă voi reuși pentru că voi prelua controlul asupra vieții mele!Soție mândră

Femeie independentă


Mamă de cățel
Fiică bună, zic eu :)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>