joi, 18 iunie 2015

Vinerea vibrează

...şi eu vibrez odată cu ea. Nu-mi pasă că e încă un hop atâta timp cât sunt la un pas distanţă de 2 zile frumoase şi mai ales libere. E ziua mea preferată din saptămână, ziua în care încep să visez şi să mă bucur că am timpul necesar să fac ce îmi vine. În zilele libere ador să beau o cafea la ore exagerat de matinale, mai ales dacă durează cam jumătate de zi şi de preferat cu oameni dragi. Dacă vrei să ştii ce tip de relaţie avem, acesta este testul suprem. Am stat vreodată cu tine la cafea mai mult de 4 ore şi am vorbit câte-n lună şi-n stele? 

Vinerea râd şi sunt foarte bine dispusă, de multe ori fac o sinteză a întregii săptămâni şi las totul de-o parte exact în momentul în care ies pe uşa biroului. Coborând în lift, gândurile mă duc către latura personală şi atât de îndrăgită. Paşii mă duc către casă, locul unde mă asteaptă un ''băiat mic'', cu ochii negri, migdalaţi, ce mă-ntâmpină cu un lătrat de bucurie şi care abia aşteaptă să fie scos la plimbare. 
Apoi zâmbesc şi întind braţele într-o imbrăţişare. ''Băiatul cel mare'' mă invită într-o lume de poveste, presărată cu iubire, înţelegere, linişte. Nu uită niciodată să pună un film cu război asezonat cu bere şi nachos cu sos de brânză. :))

Weekendul îmi dă energie dar şi entuziasm pentru săptămâna ce vine. Îmi plac toate zilele. Doar că vinerea vibrează. Atât!

www.pinterest.comIți mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>