marți, 23 iunie 2015

Tratament pentru păr degradat la tine acasă

    Schimbările repetate de culoare prin care a trecut părul meu de-alungul anilor a determinat uscarea excesivă şi pierderea luciului. Obişnuiesc să folosesc măşti pe care le prepar eu în casă şi în urmă cu câteva săptămâni am încercat o nouă mască de păr, pe care o aplic de 2 ori pe săptămână.
 
Dacă ai părul lung şi vrei să aplici masca pe întreaga lungime a acestuia, nu doar la vârfuri, poţi folosi 3 linguri de ulei de măsline, 1 ou şi 1 castravete (mare) întreg. Dacă ai blender ar fi recomandat să prepari amestecul cu ajutorul lui, nu încerca alte modalităţi pentru a nu-ţi rămâne bucăţi de castravete în cap :)


După ce aplici masca pe toată lungimea părului, exceptând rădăcinile, îl masezi puţin astfel încât să acoperi toate firele de păr, iar la final îl poţi prinde sub o cască de baie aşteptând ca masca să acţioneze cca 30 minute.

În acest timp, părul tău se va hidrata intensiv, necesitând o spălare obişnuită, prin şamponarea părului de 2 ori. Vei observa imediat că uleiul nu ti-a îngraşat părul, aşa cum probabil te-ai fi gândit. La final, pentru a-ţi descurca firele de păr poţi aplica o mască sau un balsam.
Dacă uscarea o faci de la rădăcina părului către vârfuri folosind un jet potrivit, deci nu foarte fierbinte, vei vedea încă de la prima utilizare că părul tău capătă deja o strălucire pe care n-ai mai văzut-o de ceva vreme.
Mai poţi încerca o altă mască tot pe bază de castravete (unul mare ar fi de preferat), însă trebuie să reduci cantitatea de ulei la o singură lingură şi să înlocuieşti oul cu miere de albine.
 
Îmi place maxim! Dacă te-ai decis sa le testezi, împărtăşeşte-mi rezultatul!
Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>