joi, 4 iunie 2015

Aş vrea dacă aş putea...

Aş vrea dacă aş putea să fiu un anotimp. Ar vrea să nominalizez unul dar îmi plac toate. Cu siguranţă aş fi vremelnică, generoasă şi controversată. 
Aş vrea dacă aş putea să fiu o zi a săptamânii. Mă gândesc la ziua de vineri, e momentul în care simt că urmează o stare de bine prelungită.
Aş vrea dacă aş putea să fiu un film. Aş fi ''The pursuit of happyness'' pentru că trezeşte în mine instinctul de conservare şi motivaţii nebănuite.
Aş vrea dacă aş putea să fiu un gust. Aş prefera gustul clătitei cu finetti, banane şi biscuiţi.
Aş vrea dacă aş putea să fiu un sentiment. Sunt sigură că mi s-ar potrivi optimismul.
Aş vrea dacă aş putea să fiu o cifră, magicul 22, momente memorabile, pline de tinereţe dar conturate de accente de maturizare.
Aş vrea dacă aş putea să fiu o casă, mi-ar plăcea o casă din paiantă, răcoroasă vara şi călduroasă iarna si neapărat într-o zonă de munte puţin populată.
Aş vrea dacă aş putea să fiu un articol vestimentar. Aş alege fără să stau pe gânduri o ie tradiţională, elegantă şi declarativă, potrivită aproape oricărui eveniment.
Aş vrea dacă aş putea să fiu o melodie plină de pasiune, eleganţă, care mă duce în altă dimensiune şi-mi crează un vid în stomac. Fără dubiu aş fi Young&beautiful (Lana del Rey).
Aş vrea dacă aş putea să fiu o etapă. Aş alege de fiecare dată perioada de fericire, echilibru şi iubire necondiţionată pe care o străbat acum.

http://beautydirtyrich.blogspot.ro

Nu obişnuim să vedem lucrurile aşa cum sunt ele, ci mai degrabă le vedem aşa cum suntem noi :)
Iți mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>