luni, 11 mai 2015

Îi plac frazele lungi şi cuvintele încâlcite

Şi ţie iţi place pentru că te motivează. Aparent spune multe şi totuşi atât de puţine. Îţi place fermitatea, coerenţa acţiunilor şi blajinitatea sufletului ei. Nu trebuie să vorbească mult despre ea, să-şi măsoare puterile cu nimeni, se cunoaşte prea bine. S-a evaluat şi perfecţionat cu mult timp în urmă, de aceea este sigură şi stăpână pe situaţie. Este feminină, işi pune flori în păr şi merge legănat, neuitând vreodată să se asigure că privirea ta o urmăreşte.
Râde des şi te priveşte în ochi rar, dar când o face ştii că o face doar pentru tine, ca şi cum îţi oferă un cadou mult aşteptat. Mereu veselă, este imposibil să nu-i cauţi prezenţa când oferă atâta linişte şi echilibru oriunde păşeşte, e ca un somn odihnitor sau ca o gură de aer proaspăt.
Este inteligentă şi nu face eforturi să ţi-o arate, mai devreme sau mai târziu vei afla singur lucrul ăsta. Ştie să se apere arătând iscusinţa unui strateg militar cu experienţă, totuşi se poate abandona fără regrete, devenind vulnerabila ori de câte ori doreşte. 
Este un suflet de artistă actuală cu o patină de intriga şi neadaptare pe de-a-ntregul la contemporan. Este atat de caldă ca şi cum fiecare vorbă este menită să-ţi aline sufletul.
Se face foarte placută, nu depune eforturi fiind invadată de naturaleţe şi nu simte nevoia să fie validată. Totuşi, dacă îşi pune în minte îţi poate înmuia inima cu o dibăcie caracteristică, făcându-te vecin cu supunerea. 
Deschide uşi fără mânere şi oameni fără sentimente.

Femeia mea perfecta...aşa o descrie şi imaginaţia ta?Iți mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>