sâmbătă, 18 aprilie 2015

LIPIKAR...love it, love it, love it!

     Unii dintre noi au piele sensibilă, care, în contact cu apa noastră plină de clor, calcar şi Struţocămile, devine incredibil de sensibilă. Pielea arată ca şi cum ar fi în permanenţă iritată, apare şi o acnee sâcâitoare, pete şi muuuuullt disconfort. Că de, nu ne-am născut toţi cu piele de bebeluş, până şi ei fac dematită atopică şi acest produs este un real folos!
     Am încercat câteva produse dermato-cosmetice, tratamentul dat de dermatolog nu a făcut decât să-mi usuce pielea în exces şi după scurt timp, nici o lună, am luat-o de la capăt. În plus, cine o mai plăti vreo consultaţie la un medic care alege să nu-i transmită şi pacientului/muritorului de rând, pe cale orală, parerea lui avizată şi însuşită prin şcolile române...este cel mai prost din curtea şcolii! :)) Sunt câţiva care doar işi scot carneţelul de reţete şi încep să scrie! Jesus, am trecut de epoca aia!
     Am descoperit recent Gelul calmant şi protector Lipikar de la Roche Posay (750 ML), este de fapt un gel de duş ce poate fi folosit în mai multe scopuri (chiar şi pentru iritaţiile scalpului şi pentru igiena intimă), atât pentru adulţi cât şi pentru copii şi îmi place pentru că:

1. Reduce iritaţia încă de la prima folosire
2  Este un gel de duş cu pH fiziologic
3. Nu conţine săpun
4. Fără parabeni
5. Este minunat pentru pielea uscată, a dispărut senzaţia de piele care ''te ţine'' după duş
6. Miroase a cea mai parfumată primăvară şi a şamponul prietenelor mele de la Timişoara de pe vremea când eram copii (nu conţine parfum, doar unt de SHEA).

Dacă testaţi, să-mi ziceţi cum vi s-a părut!
Iți mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>