miercuri, 4 martie 2015

Sport și alte plăceri nebănuite

      Nu știu cum, dar am făcut-o și pe asta, ia uitați-vă la mine cum m-am apucat de SPORT, după o lungă leneveală. Am mai avut 2 mici încercări de-a face sport dar eu nu și nu...simțeam că nu e de mine, aș fi fost mult mai bună la mâncat ciocolată pe canapea sau chiar aș fi ținut orice dietă mi s-ar fi dat, doar să nu mă mișc mai departe de mouse. Anul trecut îmi formasem un obicei să dau o tură completă de HERĂSTRĂU, mers alert. Concluzia a fost că eu cu alergatul nu suntem nici măcar cunoștințe cât despre mersul alert pot spune că mă ajută la psihic, dar la tonifiere nu. În urmă cu doi ani m-am dus cu o prietenă la sală și cine credeți că stătea 10 minute la aparate și restul la saună uscată, saună umedă, jacuzzi, orice, doar efortul să lipsească?! 
     Aceeași prietenă s-a apucat de sală în urmă cu 5 luni și mi-a făcut cadou un abonament pe o lună. Știu la ce vă gândiți dar nu, nu mergem la aceeași sală, deci este puțin probabil ca situația să fie trasă la indigo. 
Luni a fost prima zi cand am mers la sală, la 6 m-am trezit si la 7 eram deja acolo. Sincer, mi-a plăcut, chiar dacă am avut o mare cumpană :)) N-am rezistat toată ora, după 40 minute am simțit că dacă așa arată moartea, tocmai ni s-a facut cunoștință. Ceva mai groaznic de atât n-am mai simțit, în încercarea de a pleca de la sală pe propriile picioare, am fost nevoită să mă opresc de 2 ori la toaletă de teamă să nu vărs în tot mall-ul oamenilor, subliniez că pașii erau de furnică, o simplă adiere de vânt și picam, for sure! Fața mea era de departe transfigurată și tind să cred că nu-mi mai coordonam mișcările absolut deloc. Totuși, m-am întors și a doua și a treia zi, este la fel de greu, parcă este o durere plăcută care cred că se numește mândrie.     
      Nu pot să mă mișc prea mult, asta e clar, mă doare fiecare mușchi despre care nici nu știam că există. În același timp vreau să recunosc că sunt într-o competiție imaginară cu o doamnă de peste 45 de ani care vine zi de zi de la 6 dimineața la sală. Ea nu știe că mă motivează, nici eu nu mă las mai prejos să-i zic, mai ales pentru că nu am făcut prezentările și sunt aproape convinsă că nu m-a remarcat nici măcar o dată! 

Așa cevaaaa...

sursa   www.unohealthylifestyle.com

Iți mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>