marți, 10 februarie 2015

Văicărelile cotidiene...

      Azi mă apucă o dorință să dojenesc tot ce mișcă-n front, chiar dacă nu fac asta în mod normal! În fiecare zi găsim motive să ne plângem: cutărică mi-a vorbit urât, nu mi-a crescut salariul de 5 ani, nu se mai termină renovarea apartamentului, plătesc mult pentru grădinița copilului, nu reușesc să strâng bani să-mi fac un ''amărât'' de CASCO la mașină, nu mi-am mai cumpărat și eu o rochiță nouă de multă vreme, nu-mi place jobul meu, fac 1 oră până la serviciu, nu-mi găsesc iubit/ă, nu am mai plecat în concediu de 2 ani și lista poate continua.
     
     Haideți să facem un pact, pentru fiecare nemulțumire care vă vine in minte să o contracarați cu un lucru bun care se petrece în viața voastră.

1. cutărică mi-a vorbit urât/ ce familie frumoasă am si ce bine ne înțelegem!
2. nu mi-a mai crescut salariul de 5 ani / câte cursuri și specializări am facut în această perioadă, sunt în sfarșit pregătit pentru o schimbare!
3. nu se mai termină renovarea apartamentului /  ce bine că am apartamentul meu fără să fac credit sau ce bine că am ce să renovez!
4. plătesc mult pentru grădinița copilului /  ce bine că ne ajută familia cu cheltuielile lunare!
5. nu reușesc să strâng bani să-mi fac un ''amărât'' de CASCO/ ce bine că am strâns 6.000 euro și am putut să-mi iau mașina fără să mă împrumut!
6. nu mi-am mai cumpărat și eu o rochiță nouă de multă vreme/ ce bijuterii frumoase am și ce frumos aș putea să-mi accesorizez rochițele vechi!
7. nu-mi place jobul meu / încă puțin si voi face schimbarea de care am nevoie!
8. fac o oră până la serviciu/ bine că am un serviciu și am și colegi drăguți!
9. nu-mi găsesc iubit/ă / am atâția prieteni buni!
10. nu am mai plecat în concediu de 2 ani /  ce bine că am reușit să-mi renovez apartamentul după bunul-plac sau mi-am luat mașină sau cel mai bun cadou pe care l-am primit este copilul meu și a fost nevoie sa fac acest sacrificiu!

Priviți și din perspectiva asta sau chiar le vreți voi pe toate? STOP WHINING!


Iți mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>