vineri, 6 februarie 2015

Este în regulă să te răzgândești

     Încă de mici procesul de autocunoaștere presupune și RĂZGÂNDIREA. Părinții știu asta și ne susțin. Câți dintre voi nu s-au apucat de karate, judo, volei, tenis de masă, handbal, teatru de păpuși, balet, cântat la un instrument...da, da, știu, toți ați trecut prin asta!

     Să vă spun despre mine. Am început cu KARATE eu și toata gașca de pe stradă, după prima oră de curs, pe drumul spre casă, ne-am luat ciufuleală maximă de la niște copii mai mari care ne-au remarcat îndrăzneala de a învăța să ne batem. E clar, bătaia m-a pus la locul meu și m-am lăsat imediat.  
Apoi m-am dus la nu-știu-ce-era-numai-balet-nu doar că profesoara era interesată, ca mai toți profesorii mei, de o sponsorizare din partea părinților. Umblase cumva vorba printre ei că ai mei ar putea face asta doar pentru că se descurcau mai bine decât majoritatea. Cum de mică nu mi-au plăcut constrângerile, văzând intenția, am renunțat.
Ulterior am făcut handbal, mulți dintre voi știu de pasiunea asta a mea, timp de câțiva ani buni. În orășelul mic de provincie de unde vin a fost aproape imposibil să ajung mai departe de etapele judetene unde mă mândresc că am luat 2 diplome de CEL MAI BUN PORTAR, fie vorba între noi echipa nu era închegată, antrenamente când și unde se putea... M-am lăsat și de asta.
     Dorința de spectacol, lumini, centru' Universului, buricul târgului s-au manifestat mereu în mine. :) Am continuat cu dansuri (nu au fost prea reușite pentru că noi eram proprii profesori), cântat ocazional și nu orice, ci muzică populară spre finalul liceului ( am câteva prietene care v-ar putea povesti despre asta o noapte întreagă, dar să nu le dați ocazia).
Apoi, fără să-mi dau seama, m-am facut mare. Când am crescut, am văzut că oamenilor le este teamă să se răzgândească, cică asta arată inconsecvența. Sunt 2 categorii de oameni, cei care afirmă asta și cei care o gândesc, dar nu o verbalizează...Mare noroc pe mine că nu rezonez cu constrângerile astea sociale!
Merg pe 31 de ani și oficial abia acum știu ce vreau să fac când o să cresc mare! Și mai știu că e OK să te răzgândești  (într-un mod echilibrat, bineînțeles) indiferent de vârstă, că acest lucru face parte din procesul de autocunoaștere!

sursa  www.lovethispic.com
Iti mulțumesc pentru timpul petrecut pe BLOGUL meu!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>