vineri, 30 ianuarie 2015

Când două femei merg împreună la cumpărături

    Studiu de caz:

     Se dă următoarea situație: ai nevoie de o rochie de seară pentru un eveniment. Rogi o prietenă, o vom numi în continuare generic... SFĂTUITOAREA, să vă însoțească pentru a vă oferi sfaturi avizate. Recapitulez, voi inițiați plimbarea, prietena vă este sfătuitor calificat, toate cu scopul de a vă cumpăra ce vă trebuie. Până aici totul este clar.
Comportamentul SFĂTUITOAREI tipice este umătorul: tu trebuie să găsești rochia pe care o cauți, ea iși caută ceva pentru ea, orice, chilipir să fie:)
     Aflându-te la cabina de probă, transpirată după o zi agitată (nu prea-ți place să probezi dar suferă baba la frumusețe), ai facut în final o selecție de potențiale rochii și vine momentul părerii mult așteptate. Cum procedează? Trece totul prin filtrul preferințelor ei, nu contează că nu te avantajează, deci alege ceva ca pentru ea.

    Este clar, se pare că în preajma hainelor femeile își pierd brusc mințile, oboseala dispare cu desăvârșire, faptul că uită să bea apă vreo 5 ore nu reprezintă o problemă, inima bate mai tare, mintea se blochează. Chiar înțeleg ce se petrece, SFĂTUITOAREA a fost capturată de magazin printr-o hipnoză profundă, mai ceva ca-n ''Cartea Junglei''.
Trust in me (cântec șarpe Kah)
     Da, voiam să-mi reamintesc de ce prefer să merg cu barbați la shopping. Au doar 3 variante de răspunsuri, simple, la obiect. ''Ia probeaz-o și pe cealaltă/ Parcă e ceva ciudat la spate/ Da, clar asta este ''. In plus, mai rămâne ceva din ziua aceea, ceva ce nu se cheamă oboseală cronică ci timp berechet!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>