duminică, 25 ianuarie 2015

Bineînțeles c-o să slăbesc!

     Te-ai îndoit de multe ori că poți să ții o dietă cap-coadă, așa-i? Neputința ta de a te abține să mănânci ciocolățică, decizia ta de a înlocui mesele principale cu un dulce sau de a mânca în orice moment al zilei cartofi prăjiți cu brânzică și oușor prăjit sunt mai presus de puterea ta. Da, da, te înțeleg perfect!
Toți iți oferă sfaturi de îndată ce deschizi gura, e draguț din partea lor, așa și trebuie, toți suntem doctori, nutriționiști și emițători de păreri cu greutate, chiar și eu am aplecări spre multe domenii, mai puțin fizică cuantică, pe care încă n-am reușit s-o stăpânesc foarte bine :))

    Ca și în cazul țigărilor (am reușit să mă las în urmă cu 6 ani, fară eforturi mari cu toate că-mi plăcea în mod desăvârșit) trebuie să găsești momentul potrivit și când simți că a venit să profiți de el. Știi ce înseamnă să profiți de moment în aceste cazuri particulare? Să nu lași să se instaleze obișnuința de a fuma o țigară chiar și atunci când nu-ți vine doar pentru că așa obișnuiai să procedezi la cafeaua de dimineață. Sau să mănânci la 10 seara o ciocolată intreagă ''de poftă'' când de fapt poți mânca o singură bucățică sau o poți lăsa să zacă până mâine într-un dulap, poate între timp uiți de ea.
Și cel mai important- caută susținerea celor din jur și găsește dieta care ți se potrivește, adică aceea care nu te frustrează și-ți oferă puțin din tot ce-ți place să mănânci.
 În 2 săptămâni am slăbit 2 kilograme și procesul continuă! Vă țin la curent!

sursa:  www.coolspringsmd.com
În curând un articol despre SPORT!
* diminutivele sunt folosite pentru a sublinia mesajul

Alege înțelept!

                                                                                                                                                                     Citește și-o carte! :)


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Trimite-mi părerea ta cu privire la acest subiect!


I am digitally distinct! Visit onlineIDCalculator.com
>